Рейтингова програма «ЛІДЕР РОКУ – 2021»

Загальні новини / 13.12.2021 15:00
Автор:  Прес-служба ДП "Словечанський лісгосп АПК"
Цього року за результатами Рейтингової програми «ЛІДЕР РОКУ – 2021», що входить до Національного бізнес-рейтингу в Україні, за раціональний розподіл ресурсів підприємства, впевнені ринкові позиції, досягнення значних результатів діяльності та вагомий внесок в економіку України Дочірнє Підприємство «Словечанський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» нагороджено почесним званням «ЛІДЕР РОКУ». Ступінь нагородження: золото. Наш лісгосп зайняв перше місце серед 50 кращих підприємств України за показником: «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт і послуг».
Також Національним бізнес-рейтингом в Україні нагороджено званням «Успішний керівник» директора ДП «Словечанський лісгосп АПК» Макарчука Юрія Петровича за ефективну пріоритизацію цілей і завдань, енергійність, управлінську далекоглядність та особистий вагомий внесок у зміцненні економіки України.
Крім того, Рішенням Оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні за підсумками рейтингування підприємств від 30.11.2021 року ДП «Словечанський лісгосп АПК» ЖОКАП «Житомироблагроліс» за фахову майстерність та особистий внесок у високі здобутки підприємства отримав медаль «За видатні заслуги в професійній сфері» та орден «Гордість галузі», котрий вручений за видатні професійні досягнення, високий діловий авторитет, вагомий особистий внесок у розвиток галузі.
Для лісгоспу та працівників ДП «Словечанський лісгосп АПК» – це не просто винагорода, це підтвердження того, що ми рухаємося вірним шляхом, займаємося улюбленою справою, професійні в роботі, відповідальні перед людьми та чесні перед державою. Бажаємо не зупинятися на досягнутому і перебувати в числі лідерів галузі!